nl   eng

1. Ik wil of kan niet meedoen.

Het is mogelijk dat u de vragenlijst niet wilt of kunt invullen. U kunt zich dan afmelden door hieronder uw inlogcode in te vullen (die vindt u in de brief) en op de knop ‘Afmelden vragenlijst’ te klikken.

3. Kan ik me achteraf terugtrekken uit het onderzoek?

Ja, het is mogelijk om u achteraf terug te trekken uit het onderzoek. Dit kan tot 16 december 2020. We kunnen dan uw inlogcode gebruiken om uw antwoorden op de vragenlijst te verwijderen. U kunt zich afmelden door hieronder uw inlogcode in te vullen (die vindt u in de brief) en op de knop ‘Afmelden vragenlijst’ te klikken.

4. De aangeschreven persoon is niet in staat de vragenlijst in te vullen.

Wanneer de aangeschreven persoon niet in staat is om de vragenlijst in te vullen, bijvoorbeeld door ziekte, is het heel vervelend als deze persoon nog herinneringsbrieven ontvangt. Wij willen u vragen of u de aangeschreven persoon af wilt melden. U kunt dan hieronder de inlogcode invullen (die vindt u in de brief) en op de knop ‘Afmelden vragenlijst’ klikken.

5. De aangeschreven persoon is voor langere tijd afwezig.

De vragenlijst kan tot 16 december 2020 worden ingevuld. Mocht de aangeschreven persoon vóór die tijd nog wel aanwezig zijn dan kan hij/zij de vragenlijst nog wel invullen. Als de aangeschreven persoon voor die tijd niet aanwezig is, willen wij u vragen om hem of haar af te melden. U kunt dan hieronder de inlogcode invullen (die vindt u in de brief) en op de knop ‘Afmelden vragenlijst’ klikken.

Afmelden